Freelance tekstschrijver

Teksten schrijven. Zie je ertegen op? Je kunt zelf wel je kostbare tijd besteden aan je teksten, maar jij zit er tijden mee te stoeien terwijl ik het vlot voor elkaar heb. Met mij als jouw freelance tekstschrijver heb je altijd goede teksten: lekker leesbaar, foutloos, en goed passend bij jouw stijl en doelgroep. En ook nog zonder moeite, want je hoeft er zelf nauwelijks tijd aan te besteden.

 

Teksten schrijven: wat kan er allemaal?

Met Mevrouw Alfabet als freelance tekstschrijver heb je altijd steengoede content

Tekstschrijver voor je website

Als érgens goede teksten moeten staan, dan is het wel op je website. Je site is tenslotte je visitekaartje. Zelf die teksten schrijven is vaak lastig. Want hoe ga je jouw verhaal duidelijk onder woorden brengen? Hoe onderscheid je jezelf? Dát is precies waar ik jou mee help.

Samen kijken we wat jij wilt uitstralen en welke mensen je wilt bereiken. Daardoor krijg je duidelijke, frisse teksten die passen bij jou en je bedrijf. En ze zijn ook SEO-proof als je dat wilt, zodat je beter gevonden wordt in de zoekmachines. En ook niet geheel onbelangrijk: die teksten zorgen er natuurlijk ook voor dat je websitebezoekers gaan doen wat jij wilt, namelijk jouw klant worden.

Blog-abonnement: altijd nieuwe content

Bloggen is een van de beste dingen die je kan doen voor je bedrijf. Door te bloggen laat je zien wie je bent, wat je doet en waarin je je onderscheidt. Hierdoor leren de mensen jou en je bedrijf goed kennen.

Bloggen is ook een geweldige manier om je kennis te delen. Je laat zien wat je in huis hebt. Dit wekt vertrouwen op bij je lezers, omdat ze het prettig vinden dat ze van jou allerlei nuttige informatie krijgen. Dat maakt de kans dus een stuk groter dat ze bij jóú aankloppen als ze wat nodig hebben. En door te bloggen ben je ook nog eens beter vindbaar in de zoekmachines. Ook wel fijn.

Maar waar haal je de tijd eigenlijk vandaan om al die stukjes te schrijven? En de inspiratie? Gelukkig hoef je dat niet zelf te doen. Ik doe het voor je met het blog-abonnement.

Freelance tekstschrijver: ook voor al je andere teksten

Je kunt natuurlijk ook bij me terecht voor andere teksten. Zo schrijf ik bijvoorbeeld e-mails, brochureteksten, flyers of persberichten. Eigenlijk van alles dus. Zo heb jij altijd de beste teksten voor je communicatie, zonder dat je er al je tijd in moet steken. Want je hebt vast wel meer dingen te doen.

Dus wil jij goed voor de dag komen met je teksten? Schakel mij dan in als je freelance tekstschrijver. Mail of bel me of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Ik hoor graag van je!

Meer weten over Mevrouw Alfabet?

Contact opnemen?

Voor de website van Webjuffie wilde ik geen standaard teksten. De teksten moesten op een humoristische, Webjuffie-achtige manier geschreven worden. Helma heeft heel goed geluisterd en meegedacht. Ik ben erg blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking. Heb je webteksten nodig, dan raad ik Helma zeker aan! Dat doe ik ook bij mijn klanten. Nogmaals bedankt, Helma.

Esther Methorst-van Wijk Webjuffie

Ik vond Helma via een netwerkgroep op Facebook. Wat een geluk! Het is niet makkelijk om een tekstschrijver te vinden die zulke kwaliteit levert. Van Helma kun je op aan. Haar schrijfstijl is helemaal van deze tijd en ze begrijpt doelgroepgericht schrijven. Ze is betrouwbaar, uitermate secuur en goed bereikbaar. Bovendien ook nog erg gezellig: samenwerken met haar was fijn. Commercieel of informatief, Helma kan het. Kortom: echt een aanwinst voor je netwerk.

Yoni Pasman Journalist en tekstschrijver

Helma heeft de door mij geschreven teksten voor mijn nieuwe website zo herschreven dat ze goed bij mij passen, lekker lopen en voldoen aan Google. De samenwerking met Helma was fijn en ongedwongen. Mede dankzij jou, Helma, is mijn website vandaag de lucht in gegaan.

Angela Hendriks-van Honk Studiehonk Ede