Taalcheck website

Veel websites bevatten taal- en spelfouten. Die van jou dus misschien ook wel. Vaak zie je ze zelf niet eens, maar anderen merken ze wel op. Je website is je visitekaartje. En op je visitekaartje wil je echt geen fouten hebben. Potentiële klanten kunnen hier immers snel op afknappen.

Het is zelfs onderzocht dat taalfouten slecht zijn voor je geloofwaardigheid. Als mensen fouten ontdekken in teksten, schatten ze het niveau van de schrijver namelijk lager in. Zonde. Want taalfouten zeggen natuurlijk helemaal niks over hoe goed je bent in je vak (oké, bij mij wel natuurlijk). Maar toch is de kans groot dat je bezoekers gelijk doorgaan naar de volgende website als ze fouten zien. Een foutloze website is dus heel belangrijk en levert meer op.

Heb je je website al mooi op orde, maar twijfel je of de teksten wel kloppen? Dan is de taalcheck ideaal voor jou.

Misschien heb je helemaal geen tijd of zin om je website te controleren op fouten. Om steeds op te zoeken of je dat ene woord wel goed gespeld hebt. En hoe zat het ook alweer met dat kofschip? Met de taalcheck doe ik het voor je. Je krijgt een spellingscontrole voor je website, zonder dat je er zelf moeite voor hoeft te doen. Is dat even makkelijk.

Je hebt waarschijnlijk lang nagedacht over de teksten op je site. Daarom kom ik met de taalcheck niet aan de inhoud en de opbouw. Je boodschap blijft dus precies zoals je hem zelf bedacht hebt. Ik haal alleen de fouten eruit, zodat je boodschap nog sterker wordt.

Wat houdt de taalcheck precies in?

Ik controleer je site op:

  • spelling;
  • zinsbouw;
  • interpunctie;
  • grammatica;
  • afbreekfouten;
  • consistentie.

Neem vrijblijvend contact met me op

De taalcheck kost slechts € 145 (excl. btw). Hiervoor corrigeer ik maximaal zes webpagina’s of maximaal 2000 woorden. Voor extra pagina’s komt er € 20 per pagina bij.

Mocht ik andere dingen tegenkomen die niet in orde zijn, dan zet ik deze punten ook nog eens voor je op een rijtje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de toon van de teksten, onduidelijkheden wat betreft de inhoud, of verbeterpunten voor de lay-out. Als je deze punten wilt aanpakken, dan kan je er zelf mee aan de slag gaan. Maar als je van gemak houdt, of als je het zelf niet ziet zitten, dan kan ik dit natuurlijk ook voor je doen. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van wat er allemaal moet gebeuren.

Klinkt goed toch?

Twijfel nooit meer aan je webteksten. Neem snel contact op zodat ik direct voor je aan de slag kan.

Neem vrijblijvend contact met me op