Taalcheck
voor je
website

Zelf je webteksten geschreven? Lekker bezig! Maar vraag je je af of het allemaal wel klopt? Want die d’s en t’s, hoe zat dat ook alweer? En wat was nou ook alweer het verschil tussen een dubbele punt en een puntkomma? En is de opbouw wel goed? En zijn de teksten wel SEO-proof? Komen de teksten op je site wel professioneel over als er fouten in zitten?

Taalcheck

voor je
website

Zelf je webteksten geschreven? Lekker bezig! Maar vraag je je af of het allemaal wel klopt? Want die d’s en t’s, hoe zat dat ook alweer? En wat was nou ook alweer het verschil tussen een dubbele punt en een puntkomma? En is de opbouw wel goed? En zijn de teksten wel SEO-proof? Komen de teksten op je site wel professioneel over als er fouten in zitten?

Laat je
website
controleren

Wil jij niet langer twijfelen aan de teksten op je website? Foutloze teksten zorgen ervoor dat je professioneel en geloofwaardig overkomt. En ja, fouten in je teksten zeggen natuurlijk helemaal niks over hoe goed je bent in je vak (oké, bij mij wel natuurlijk). Maar toch kunnen potentiële klanten erop afknappen. Zonde.

Geen zin om zelf met de stofkam door je teksten te gaan? Of zie je niet welke fouten je maakt? Soms heb je gewoon niet door dat iets niet klopt. Of je ziet het niet meer omdat je je blindstaart op je eigen woorden. Met de taalcheck doe ik het gewoon voor je. Je krijgt een spellingscontrole voor je website op een manier die bij jou past. Je kunt namelijk kiezen tussen correctie, redactie en je website SEO-proof laten maken.

Waarom Mevrouw Alfabet?

k

Duidelijkheid

Je krijgt duidelijke correcties én tips waar je in de toekomst ook nog wat aan hebt.

R

Heldere prijzen

Met de pakketprijzen weet je van tevoren precies wat je betaalt.

w

Korte lijntjes

Even overleggen over de correcties? Je mag me gewoon bellen of mailen.

“De samenwerking met Helma was heel prettig en ontspannen. Er was geen druk en ze was superduidelijk en behulpzaam. Ze nam alle tijd, net alsof ik de enige was voor wie ze aan het werk was.

Ik ben heel tevreden over de taalcheck. Vooral hoe ze meedacht over hoe de teksten beter overkomen. De website voelt nu echt van mij en ik kan er nu 100% achter staan.”

Mariette Schuurmans

Hondenservice in Contact

De mogelijkheden bij de taalcheck

Correctie

Heb je een goede basis, maar wil je gewoon zeker weten dat je website foutloos is? Ik controleer je website op spelling, grammatica, interpunctie en consistent taalgebruik.

Redactie

Ontbreekt het je aan structuur? Vraag je je af of je teksten wel duidelijk zijn? Met redactie verbeter ik de foutjes én maak ik van jouw teksten een duidelijk en gestructureerd verhaal.

SEO-proof

Je wilt graag goed gevonden worden in Google. Maar hoe? Ik maak jouw teksten SEO-proof en check ook direct de spelling en de opbouw. Je krijgt gestructureerde, foutloze SEO-teksten.

Maar hoe werkt dat dan?

Correctie is perfect voor jou als je webteksten eigenlijk al min of meer klaar zijn. Je bent tevreden, maar je wilt gewoon zeker weten dat alles foutloos is. Ik verbeter je fouten en waar nodig geef ik je tips over hoe het nóg beter kan.

Heb je webteksten geschreven maar twijfel je of het allemaal wel duidelijk en logisch is? Kies bij de taalcheck dan voor redactie. Ik verbeter de fouten en check ook de opbouw, je schrijfstijl en je taalgebruik. Zo zorg ik ervoor dat jouw teksten krachtiger overkomen.

Als je je website SEO-proof wilt laten maken, verwerk ik de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden op zo’n manier in de tekst dat je zo hoog mogelijk scoort in Google. Moeten die zoekwoorden nog uitgezocht worden? Dan doe ik voor een meerprijs ook het zoekwoordenonderzoek voor je. En natuurlijk verbeter ik alle fouten en zorg ik voor een duidelijke structuur in je teksten.

Wat kost de taalcheck?

Alle bedragen zijn exclusief btw.

“Helma is dé persoon die je moet hebben als je professionele teksten wilt voor je website of webshop.”

Julia Knieja-van Wijk

Onaroo

Veelgestelde vragen over de taalcheck 

Hoe moet ik mijn teksten aanleveren?

Je mag je teksten op twee manieren aanleveren:

1) Je stuurt de teksten op in Word. Met de functie ‘wijzigingen bijhouden’ verbeter ik je teksten.
Voordeel: zo kan je precies zien wat ik allemaal aangepast heb.
Nadeel: je moet de teksten zelf weer op je site zetten.

2) Als je website gebouwd is in WordPress kan ik je teksten ook direct in WordPress verbeteren.
Voordeel: je hoeft de teksten niet zelf weer in WordPress te plakken, dat scheelt je werk.
Nadeel: WordPress houdt niet bij welke wijzigingen er gedaan zijn, dus je ziet niet heel snel wat ik heb aangepast.

Hoe krijg ik mijn teksten terug?

Dat ligt eraan hoe je je teksten hebt aangeleverd:

1) Word
Je krijgt twee documenten terug. Eén waarin je al mijn wijzigingen en opmerkingen kunt zien (met de functie ‘wijzigingen bijhouden’). Eén met de ‘schone’ tekst die direct klaar is voor gebruik.

2) WordPress
Ik verbeter je teksten direct in WordPress. Daar zie je dus de nieuwste versie. Ik mail je ook een document met opmerkingen die ik heb bij de teksten, bijvoorbeeld over dingen die onduidelijk zijn of beter kunnen. 

 

Hoe snel ben je klaar met de taalcheck?

Dat ligt een beetje aan de grootte van je website en aan hoe druk ik het op dat moment heb. Hou er rekening mee dat ik niet gelijk met je opdracht kan beginnen zodra je contact met me opneemt. Het hangt dus af van de omstandigheden. Heb je grote haast? Als de taalcheck binnen vier dagen klaar moet zijn, reken ik een toeslag van 20%. 

Wat als mijn website groter of kleiner is dan je pakketten?

Voor alle drie de pakketten hanteer ik een minimum bedrag:

Correctie: € 175
Redactie: € 285
SEO-proof: € 395
(Excl. btw)

Voor deze prijzen check ik 5 webpagina’s. Voor elke extra pagina die je wilt laten checken, betaal je extra:

Correctie: € 25
Redactie: € 35
SEO-proof: € 45
(Excl. btw)

Rekenvoorbeeld:
Stel, je hebt een site van 8 webpagina’s en je wilt die laten redigeren.

Het minimum bedrag voor 5 pagina’s is € 285. Voor de 3 pagina’s die er nog bij komen, betaal je € 35 per pagina: 285 + (3 x 35) = € 390.

Kom je er niet uit? Wil je precies weten wat de kosten zijn? Bel of mail me gerust.

Ga je veel veranderen aan mijn teksten?

Dat ligt natuurlijk helemaal aan de kwaliteit van je teksten én aan het pakket dat je kiest. Kies je voor correctie dan verbeter ik alleen de echte fouten. Bij redactie verander ik meer, omdat ik dan ook sleutel aan de opbouw en de stijl. Bij SEO-proof maken verander ik vaak nog meer, omdat de zoektermen waarop je gevonden wilt worden op een natuurlijke manier in je teksten verwerkt moeten worden.

Ik verander niet zomaar van alles. In alle drie de gevallen doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat het jouw teksten blijven met jouw uitstraling.