Webteksten laten schrijven

 • Lukt het je niet om teksten voor je website te schrijven?
 • Wil je duidelijke webteksten die passen bij je bedrijf?
 • Goed zichtbaar zijn in de zoekmachines?
 • Wil je meer conversie?

Laat je webteksten schrijven

door Mevrouw Alfabet

Goede webteksten maken het verschil

Je site kan er supermooi uitzien, maar dat alleen is niet genoeg. Vooral niet als je iets wilt verkopen. Natuurlijk, het oog wil ook wat. Maar wat je klanten pas echt overtuigt, zijn de teksten. Hiermee laat je zien wat je te bieden hebt en waarom klanten voor jou moeten kiezen.

Goede webteksten zijn duidelijk geschreven en passen bij je doelgroep. Ze overtuigen de lezer en werven dus klanten voor je. En dat is natuurlijk het uiteindelijke doel.

Nu kan je nog zulke mooie teksten op je site hebben, maar als niemand ze ziet heb je er niks aan. Daarom maak ik je webteksten altijd SEO-proof, zodat je goed zichtbaar bent in de zoekmachines en meer bezoekers krijgt.

 

Webteksten laten schrijven

Als je je webteksten laat schrijven door een professional levert dat je een hoop op. Ik kijk namelijk anders naar je site, je webteksten en je bedrijf dan jijzelf. Best handig, want een frisse blik doet vaak wonderen. Hierdoor krijg jij teksten die perfect passen bij de uitstraling van je bedrijf.

Het mooie van je webteksten laten schrijven door een tekstschrijver, is dat je er zelf ook nog eens weinig voor hoeft te doen. Ja, ik hoor je graag helemaal uit over je bedrijf en dat kost je een klein beetje tijd. Maar dat is het dan ook. Ik regel de rest zodat jij je tijd kunt besteden aan zaken waar jíj goed in bent.

Het resultaat? Supergoede webteksten die je al snel weer terugverdiend hebt.

“Voor de website van Webjuffie wilde ik geen standaard teksten. Helma heeft heel goed geluisterd en meegedacht. Ik ben erg blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking. Heb je webteksten nodig, dan raad ik Helma zeker aan!”

Esther Methorst-van Wijk, Webjuffie

Wat levert het je op?

 • Steengoede webteksten.
 • SEO-optimalisatie.
 • Meer conversie.
 • Een professionele uitstraling.
 • Meer tijd om je bedrijf te runnen.

Hoe gaan we te werk?

We overleggen eerst kort over wat je wilt. Dit is vrijblijvend en kan telefonisch, per mail, of ik kom bij je langs. Ik wil graag weten hoeveel pagina’s tekst er geschreven moeten worden, waarover ze moeten gaan en wat je doel is.

Op basis van ons gesprek maak ik een offerte voor je. Ga je akkoord? Dan hebben we een uitgebreider gesprek met elkaar over de teksten, zodat ik zoveel mogelijk informatie heb. Daarna schrijf ik een eerste tekst voor je. Zo zien we alvast of de toon en de inhoud passen bij je wensen. Als we het daarover eens zijn, schrijf ik de rest van de teksten.

Zodra alle teksten klaar zijn, lees jij alles grondig door en geef je feedback. Op basis daarvan doe ik in de correctieronde de laatste aanpassingen.

Als je site gemaakt is met WordPress, dan zet ik de teksten voor je op je site als je dat handig vindt. Maar je mag het natuurlijk ook zelf gewoon doen.

Wat kost het om webteksten te laten schrijven?

Webteksten laten schrijven is meestal maatwerk, dus de prijzen kunnen variëren. Maar je wilt natuurlijk graag duidelijkheid, dus daarom staan hieronder de gemiddelde prijzen voor een webpagina.

 • Homepage: € 130
 • Over-pagina: € 130
 • Overige webpagina's: € 110

Een webpagina bestaat meestal uit ongeveer 300 tot 400 woorden. Als je langere of kortere teksten nodig hebt, valt de prijs over het algemeen anders uit. Ik maak graag een offerte op maat voor je.

Wil je graag blogs laten schrijven? Dat doe ik ook. Hier lees je er meer over.

“Helma is dé persoon die je moet hebben als je professionele teksten wilt op je website. Zij heeft voor mijn webshops hele doelgerichte teksten geschreven. Niet alleen professioneel maar ook perfect gericht op de doelgroep zoals ik die voor ogen heb. De teksten zijn makkelijk weg te lezen en houden vooral je aandacht vast. Heel belangrijk als je jouw doelgroep op je site wilt houden.”

Julia Knieja-van Wijk, Onaroo

Teksten én een website

Wil je niet alleen teksten, maar een complete website? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Ik werk samen met een websitebouwer. Zij maakt je site, ik je teksten. We zijn goed op elkaar ingespeeld, dus de lay-out van je site en de teksten passen perfect bij elkaar. Zo is alles in één keer klaar en heb jij een topsite.

Kies voor meer bezoekers, meer conversie en meer omzet. Neem contact op voor steengoede webteksten.