Over Mevrouw Alfabet

Hoi!

Ik ben Helma, ook wel bekend als Mevrouw Alfabet, tekstschrijver. Ik schrijf je teksten en corrigeer al je spelfouten. Ik heb namelijk een vreselijke hekel aan fouten in teksten. Maar ik zet die ergernis graag om in iets goeds. En daar profiteer jij dan weer van.

Maar ik hou me natuurlijk niet alleen bezig met spelfouten. Ik weet ook hoe een goede tekst in elkaar zit. En hoe belangrijk het is dat een tekst helder is, en makkelijk te begrijpen. Mijn teksten zijn dus duidelijk en lezen lekker weg.

Ik weet ook het een en ander over marketing en SEO. Zo krijg jij webteksten die goed scoren in de zoekmachines en perfect afgestemd zijn op je boodschap en doelgroep. Je krijgt teksten die je lezers overtuigen.

En ook belangrijk: ik werk snel en heb een zeer groot respect voor deadlines. Hierdoor weet je zeker dat jouw opdracht altijd op tijd af is.

“Het is niet makkelijk om een tekstschrijver te vinden die zulke kwaliteit levert. Van Helma kun je op aan.”

Yoni Pasman, tekstschrijver

Tekstschrijver Mevrouw Alfabet

Waarom een tekstschrijver inhuren?

Misschien kan je zelf ook best aardig schrijven. Maar de woorden zelf goed op papier of op het scherm krijgen, kan toch een lastige en tijdrovende klus zijn. En misschien twijfel je na al die tijd die je er al in hebt gestoken, nog steeds of het wel goed is. Zonde van je energie.

Als je er het liefst zo min mogelijk werk van hebt, dan schrijf ik je teksten gewoon voor je. Dit scheelt je een hoop tijd en gedoe én je weet zeker dat het goed is.

Heb je toch zelf teksten geschreven? Helemaal goed. Ik corrigeer of redigeer ze voor je, zodat ze foutloos zijn en een goede opbouw hebben. Zo kom je altijd goed voor de dag.

Persoonlijk contact

Het mooie van Mevrouw Alfabet is dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt. Dit houdt de lijntjes kort en maakt samenwerken lekker overzichtelijk. Heb je een tekstschrijver nodig en wil je een keer kennismaken? Leuk! Neem contact met me op, zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

“Helma’s schrijfstijl is helemaal van deze tijd en ze begrijpt doelgroepgericht schrijven. Ze is betrouwbaar, uitermate secuur en goed bereikbaar.”

Yoni Pasman, tekstschrijver

Wil je nóg meer weten over mij?

Oké dan.

Ik ben kritisch en nauwkeurig en denk in oplossingen. Met mijn academische achtergrond ben ik analytisch ingesteld. Maar ik ben vooral nieuwsgierig. Ik heb een brede interesse en leer heel graag nieuwe dingen. Verder ben ik vrij nuchter en heb ik een praktische instelling.

Mag het wat persoonlijker?

Nou, vooruit.

Ik ben 32 jaar en woon samen met mijn vriend in een leuk, klein dorpje in Zuidoost-Drenthe. ‘s Ochtends word ik wakker met het geluid van fluitende vogeltjes, blatende schapen en mekkerende geiten. En af en toe een trekker. Heerlijk rustig. En goed voor de schrijfinspiratie.

Ik hou van haken en breien. Vooral sokken breien is favoriet. Verder hou ik van lezen en series kijken. En ik drink graag thee. Het liefst met chocolade erbij.

Mijn doelen? Gelukkig en gezond zijn, met veel plezier een succesvol bedrijf runnen, en ooit nog eens dat boek schrijven.

“Helma is dé persoon die je moet hebben als je professionele teksten wilt voor je website of webshop.”

Julia Knieja-van Wijk, Onaroo