Over
Mevrouw
Alfabet

Hoi!

Ik ben Helma, ook wel bekend als Mevrouw Alfabet, tekstschrijver. Liefhebber van tekst, spelling en grammatica. Ik schrijf je teksten en corrigeer al je spelfouten.

Over

Mevrouw

Alfabet

Hoi!

Ik ben Helma, ook wel bekend als Mevrouw Alfabet, tekstschrijver. Liefhebber van tekst, spelling en grammatica. Ik schrijf je teksten en corrigeer al je spelfouten.

Goede 
en duidelijke
teksten

Schrijven. Veel mensen vinden het maar moeilijk. Jij ook? Misschien heb je er zelfs een hekel aan. En als je dan eindelijk iets geschreven hebt, twijfel je steeds of het wel goed is. Zonde van je tijd en energie.

Dat is waarom ik schrijf. Ik wil ondernemers zoals jij namelijk helpen aan goede en duidelijke teksten. Want hoe fijn is het als jij voor je website teksten hebt waar je niet aan hoeft te twijfelen? Teksten die laten zien wat jij te bieden hebt? 

Schrijf je toch liever zelf je verhaal op en wil je het door mij laten checken? Ook prima natuurlijk. Ik corrigeer of redigeer je teksten voor je, zodat ze foutloos zijn en een goede stijl en opbouw hebben. Zo kom je altijd goed voor de dag en kan je gaan vlammen met je bedrijf.

Waarom Mevrouw Alfabet als tekstschrijver?

k

Altijd duidelijke taal

Geen wollige teksten of vaag vakjargon. Gewoon eenvoudig en duidelijk.

R

Door tot jij tevreden bent

Geen beperkende correctierondes. We stoppen pas als jij het goed vindt. 

w

Korte lijntjes

Even overleggen over je opdracht?
Bel, mail of app me gewoon.

“Voor de website van Webjuffie wilde ik geen standaard teksten. De teksten moesten op een humoristische, Webjuffie-achtige manier geschreven worden. Helma heeft heel goed geluisterd en meegedacht. Ik ben erg blij met het eindresultaat en de fijne samenwerking. Heb je webteksten nodig, dan raad ik Helma zeker aan!”

Esther Methorst-van Wijk

Webjuffie

Persoonlijk contact

Het mooie van Mevrouw Alfabet is dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt. Dit houdt de lijntjes kort en maakt samenwerken lekker overzichtelijk. Heb je een tekstschrijver nodig en wil je een keer kennismaken? Leuk! Neem contact met me op, zodat we kunnen kijken wat ik voor jou kan betekenen.

De samenwerking met Helma was fijn en ongedwongen.”

Angela Hendriks-van Honk

Studiehonk Ede

Wil je nóg meer weten over mij?

Oké dan.

Ik ben kritisch en nauwkeurig en denk in oplossingen. Met mijn academische achtergrond ben ik analytisch ingesteld. Maar ik ben vooral nieuwsgierig. Ik heb een brede interesse en leer heel graag nieuwe dingen. Verder ben ik vrij nuchter en heb ik een praktische instelling.

Mag het wat persoonlijker?

Nou, vooruit.

Ik ben 35 jaar en woon samen met mijn vriend in een leuk, klein dorpje in Zuidoost-Drenthe. ‘s Ochtends word ik wakker met het geluid van fluitende vogeltjes, blatende schapen en mekkerende geiten. En af en toe een trekker. Heerlijk rustig. En goed voor de schrijfinspiratie.

Ik hou van haken en breien. Vooral sokken breien is favoriet. Verder hou ik van lezen en series kijken. En ik drink graag thee. Het liefst met chocolade erbij.

Mijn doelen? Gelukkig en gezond zijn, met veel plezier een succesvol bedrijf runnen, en ooit nog eens dat boek schrijven.

“Helma’s schrijfstijl is helemaal van deze tijd en ze begrijpt doelgroepgericht schrijven. Ze is betrouwbaar, uitermate secuur en goed bereikbaar. Bovendien ook nog erg gezellig: samenwerken met haar was fijn.”

Yoni Pasman

Journalist en tekstschrijver

“De samenwerking met Helma was heel prettig en ontspannen. Er was geen druk en ze was superduidelijk en behulpzaam. Ze nam alle tijd, net alsof ik de enige was voor wie ze aan het werk was.”

Mariette Schuurmans

Hondenservice in Contact