Over Mevrouw Alfabet

Als je Mevrouw Alfabet inschakelt als je tekstschrijver, weet je zeker dat je kwaliteit krijgt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk goede en foutloze teksten kunnen zijn. Of het nu gaat om een website, een folder of een persbericht, de boodschap moet helder overkomen en afgestemd zijn op de doelgroep.

De woorden zelf goed op papier of op het scherm krijgen, kan een lastige en tijdrovende klus zijn. En misschien twijfel je na al die tijd die je er al in hebt gestoken, nog steeds of het wel goed is. Ik kan je teksten voor je corrigeren of redigeren, zodat je altijd goed voor de dag komt. En als je er het liefst zo min mogelijk werk van hebt, dan kan ik je teksten zelfs helemaal voor je schrijven. Dit scheelt je een hoop tijd en gedoe én je weet zeker dat het goed is. Waarom zelf doen als je het kunt laten doen door iemand anders, die het ook nog eens leuk vindt?

Wat mij onderscheidt? Ik denk mee en ben kritisch en nauwkeurig. Maar bovenal ben ik nieuwsgierig. Wat wil je bereiken met je bedrijf? Wie wil je aanspreken met je teksten? Met mijn academische achtergrond ben ik analytisch ingesteld. Ik heb een brede interesse, denk in oplossingen en kan goed meedenken met de ander. Ik ben nauwkeurig en nuchter en heb een praktische instelling. Daarbij heb ik een zeer groot respect voor deadlines, waardoor je zeker weet dat jouw opdracht altijd op tijd af is.

Het mooie van Mevrouw Alfabet is dat je altijd met dezelfde persoon te maken hebt. Dit houdt de lijntjes kort en maakt samenwerken lekker overzichtelijk. Heb je een tekstschrijver nodig en wil je een keer kennismaken? Leuk! Neem contact met me op, zodat we kunnen kijken wat ik voor je kan betekenen.